We blijven groeien...

23/04/2019

Ook in 2019 blijven we vooruit kijken en groeien.

 

Benieuwd wie onze nieuwste aanwinst is? Lees dan zeker verder!

 

Met enorm veel ‘goesting’ startte ik 1 april mijn avontuur bij Van Trappen HR. Ik kreeg de kans om als HR Business Consultant aan de slag te gaan en hier dan ook geen seconde aan getwijfeld.

 

Tijdens mijn studies Arbeidspsychologie en Personeelsbeleid deed ik, in het kader van een 6 maand durende stage, ervaring op binnen consultancy en Opleiding & Ontwikkeling. Samen met een team van vier stonden we in voor het opleiden van beginnende leidinggevenden. Hierin ontdekte ik nog maar eens hoe menselijk kapitaal de hoeksteen is van elk bedrijf.

Na mijn studies was het tijd voor het echte werk, ik ben gestart binnen Rekrutering & Selectie waarbij ik verantwoordelijk was voor de instroom van mijn eigen collega’s. Hier leerde ik hoe belangrijk de juiste persoon op de juiste plaats is.

 

Na een aantal maanden was het tijd voor een nieuwe uitdaging, ik stond te popelen om meer kennis en ervaring op te doen binnen verschillende HR domeinen. Zo kwam ik al snel bij Van Trappen HR terecht waar ik de komende maanden ondergedompeld zal worden in HR-trainingen (zowel intern als extern), opleidingen en stages. Ik kijk alvast enorm uit naar de vele boeiende projecten die de toekomst zal brengen.

 

Laat maar komen. Ik ben er klaar voor.

 

Jolien Patoor